IT-Service

Molntjänster

Molntjänster är IT-tjänster som tillhandahålls över Internet, i synnerhet funktioner som traditionellt sköts på egna datorer men genom molnet sköts av någon annan.

Server & Nätverk

Vid installationer, konfigurationer och drift av servrar och nätverk krävs professionell kunskap. Vi hjälper er med allt från inköp till driftsättning och underhåll. Det blir allt viktigare att ha ett rätt konfigurerat och rätt driftsatt IT-lösning, särskilt när det blir allt vanligare med intrång, hackerattacker, ransomware, virus ock crypto-kod m.m.

Serviceavtal

Några av fördelarna med serviceavtal

  • Ni får prioritet i servicekön jämfört kunder utan serviceavtal
  • Ni får kraftig rabatt på vår ordinarie timtaxa
  • Ni får möjlighet att utnyttja snabb inställelsetid vid akuta problem
  • Vi har både färdiga och skräddarsydda serviceavtal för dig som är beroende av att din IT-fungerar i ditt dagliga arbete.
  • Övervakning av er hemsida med backup och kontroll av funktioner och versioner

Vi har basavtal men kan även skräddarsy avtal som passar er organisation.

Serviceverkstad

Vi reparerar både laptop eller stationära datorer. Är din dator trasig, blivit smittad med virus eller kanske väldigt långsam? Lämna in din laptop eller stationära dator till oss på service och låt våra tekniker laga den.

Microsoft 365

Office 365 innehåller verktyg, så som molnversioner av Word, Excel, PowerPoint och Teams. Tekniken är inte bara till för arbete. Det kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din tid så att du kan fokusera på det som är viktigt. Använd tips och verktyg i dessa paket för att organisera, planera evenemang och uppnå allt du vill och behöver göra.

Hårdvara

Vi har även en butik där vi erbjuder datorer,  komponenter,  skrivare,  bildskärmar och övrig kringutrustning från marknadens ledande tillverkare. Du hittar även administrativ programvara från Visma.

Välkommen in så hjälper vi dig

Scroll to Top